понеділок, 5 січня 2015 р.

Нова зустріч нового року


Стає нормою зустрічати Новий рік у дорозі. І не в дорозі по справах, а просто в дорозі, щоб їхати кудись, постійно перебувати у русі. Цього разу занесло аж в Одесу. Чому саме на Одесу був зроблений вибір - не знаю, але зрозуміло, що він був безпомилковий.
Мандрівка починається у Львові. Найперше, що помічаєш на площі Ринок - це новорічну, чи різдвяну атмосферу. Напевно лише там можна почути, як на гітарі вуличні музиканти рають колядки, Але ми там не залишаємося. Зустрічаюся з знайомим, гуляємо по Львові, гріємося у "Мапі" глінтвейном і розбігаємося. Я на вокзал у потяг, він - додому святкувати.
В передчутті чогось неймовірного залажу у вагон. Пам'ятаю, як дивно на нас дивилася провідниця, а далі...)
Надзвичайно крута компанія, обійми, тепло, БургерБро, вино і джин, зупинка Тернопіль, зустріч нового року, прихід Таємного Санти, прогулянка потягом, "цель прибітія?" і трішечки сну. Так почався новий рік 2015 рік.
     Одеса зустрічає трьома одеситами, які переконують нас, що патріоти і біжуть за шампанським. Не знаю кого вони чекали, але постояти було приємно. А потім МакДональдс. Дивно, але чомусь нове місто починається з Маку. Потім приморський вокзал, кишеньковий твітер, купа неймовірних цитат, таксі і ми на пляжі. Це стало культовим місцем. Але саме там ти розумієш, що ось вона - кульмінація, ціль подорожі і шалені емоції, неймовірні, змішані але такі потрібні. І 3 години спокійного сидіння, читання і розмови/мовчання, бо тоді це не мало значення.
     Прощання на вокзалі, дорога назад і щирі розмови вночі, які можуть бути такими тільки у ніч у потязі. 
     Дякую всім, з ким я пережив ці чудесні 3 дні свого життя. І тим, хто бере у такі подорожі фотоапарат )





Немає коментарів:

Дописати коментар